این مطلب انتخاب موتورمناسب برای کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>اگر بخواهیم وزن تیغه های کرکره را محاسبه نماییم در ابتدا باید مساحت کل کرکره را بدست آوریم . تقریبا هر یک متر مربع از کرکره برابر۱۰ کیلو گرم محاسبه می شود مثلا اگر کرکره برقی ای با ابعاد ۳ متر عرض و ۳ متر ارتفاع داشته باشید. مساحت آن ۹ متر و وزن تقریبی آن ۹۰ کیلو گرم است.
همچنین برای محاسبه وزن تیغه کرکره برقی باید به نوع آلیاژ نوع ساخت (تک جداره، دو جداره) توجه نمود . جنس تیغه ها معمولا از آلمینیوم، گالوانیزه ویا پلی کربنات است.معمولا پرکاربرد ترین آنها تیغه دو جداره با آلیاژ آلمینیوم می باشد.
توصیه ما این است برای نصب کرکره های برقی تا وزن ۱۵۰ کیلوگرم مثل دربهای کوچک پارکینگ ، پرده کرکره، سایبان اتوماتیک ، کرکره پنجره از موتورهای استوانه ای یا توبلاراستفاده نمایید. ودرصورتی که کرکره برقی شما سنگینتر بود و وزنی بالاتر از ۱۵۰ کیلوگرم داشت ، بهتر است موتورهای ساید بکار گرفته شوند. چرا که این موتورها علاوه بر قدرت بالاتراز سرعت حرکت بیشتری نسبت به موتورهای برخوردارند و نیز در صورت استفاده مکرر کمتر داغ شده و طول عمر بیشتری داراند. مثلا برای ۲۹۰ کیلوگرم تیغه یک موتور ۳۰۰ کیلوگرم گزینه خوبی است.
اگر تعداد باز و بسته شدن کرکره برقی در روزکم بود مثلا یک باردرساعت کرکره برقی بالا و پایین شود می توانید ازموتور توبلار استفاده کنید و نیازی به استفاده از موتور ساید نیست ولی اگر تعداد باز و بسته شدن درب زیاد بود سعی کنید از موتور ساید استفاده نمایید. بخاطر نوع طراحی موتور های کرکره برقی ساید، موتور بیرون از شفت کرکره برقی و در کنار آن قرار میگیرد و به وسیله ی چرخ دنده و زنجیر به شفت کرکره برقی نیرو وارد کرده و در نتیجه موجب چرخش کرکره برقی می شود. این موتور ها به دلیل اینکه بیرون از محور کرکره برقی قراردارند تحت فشار کمتری هستند و در نتیجه عمر بیشتری خواهند داشت. همچنین موتورهای ساید برای استفاده در دهنه ی های بزرگ اقتصادی ترهستند.
از آنجایی که موتورهای توبولاردرداخل درام کرکره برقی قرار میگیرند ازامنیت بیشتری برخوردار هستند. ازاینرودر پارکینگ ها، واحد های تجاری و جاهایی که نیاز به امنیت بیشتردارید بهتراست از موتور توبولار استفاده نمایید. نکته دیگر در مورد موتورهای توبلار اینست که به دلیل قرار گرفتن در لوله ، کل ساختار کرکره برقی نمای زیباتری میگیرد.
در نصب کرکره برقی باید از استحکام ریلها و صفحه پلیت ها و سایر تجهیزات ومتعلقات اطمینان حاصل کرد .نصب صحیح و استاندارد تمامی اجزا سبب کارکرد منظم و عمر طولانی کرکره برقی می شود.
این مطلب انتخاب موتورمناسب برای کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>این مطلب استاندارد IP چیست؟ برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>درجه حفاظت یا آی پی کد (IP code) ، مخفف Ingress Protection یاInternational Protection بوده که اصطلاحی در استاندارد بین الملی IEC60529 است.این استاندارد مقاومت تجهیزات الکتریکی در مقابل نفوذ ذرات خارجی وآب بیان می کند و مشخص کنندهی این موضوع است که تا چه حد میتوان بدون در نظر گرفتن امنیت به مقاومت دستگاه اطمینان کرد . استفاده ازتجهیزات با IP بالا درمحل هایی که در معرض رطوب و گرد وخاک هستند بسیار حائزاهمیت بوده و تاثیر بسزایی درافزایش طول عمر دستگاه خواهد داشت.
سیستم درجه بندی IP توسط یک عدد دو رقمی نمایش داده میشود که هر یک از این ارقام نشان دهنده میزان مقاومت دستگاه در مقابل یک عامل است. ( IP xy)
رقم اول (X) بین 0 تا 6 است که سطح حفاظت در برابر جسم سخت خارجی و نیز حفاظت افراد را مشخص میکند . رقم دوم (Y) بین 0 تا 8 است و میزان حفاظت را در برابر نفوذ آب (و نه هیچ مایع دیگر) مشخص میکند. هر چه این رقمها بیشتر باشند میزان حفاظت بیشتراست. هرچه عدد مورد نظر بزرگتر باشد، میزان حفاظت نیز بزرگتر خواهد بود.
جدول زیر به صورت کامل درجه بندی های این استاندارد را نشان می دهد:
بطور مثال IP44 یعنی حفاظت در برابر ابزار و سیم با قطر بزرگ تراز 1 میلی متر و حفاظت در برابر پاشیدن آب ازهرجهت وهرزاویه
برطبق جدول بالاتری حفاظت برای IP68 می باشد. همچنین ممکن است که IP69 را شنیده باشید ،که این IP طبق یک استاندارد تکمیلی دیگر عرضه شده است ومربوط به حفاظت در برابر پاشش آب با فشارهای بسیار بالا و در تکرار های بالا می باشد.همانند صنایعی که بسیار با شست و شو سر و کار داشته یا وسایلی که بسیار شست و شو می شوند.
این مطلب استاندارد IP چیست؟ برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>این مطلب راهبند اتوماتیک برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>درمکان های پرتردد همچون مسیر ورودی ادارات، کارخانجات، پاساژها، ایستگاه های راه آهن ، مجتمع های بزرگ ، عوارضی جاده ها، پارکینگ عمومی و سایرارگان ها راهبند اتوماتیک بعنوان ابزاری کارآمد جهت کمک به افزایش نظم وامنیت قابل استفاده است.
راهبندها دارای مدلهای مختلفی بوده و هرکدام بر مبنای محل مورد استفاده و نظر کار فرما انتخاب می گردند.رایج ترین مدل راهبند از نوع میله یا اهرمی می باشد که درسطح شهر،ورودی های سازمان های دولتی و خصوصی،کارخانه ها، شرکت ها و پارکینگ های عمومی و … استفاده می شود.نوع دیگر که برای موارد امنیتی مثل سفارتخانه ها و مراکز نظامی وامنیتی استفاده میشود راهبند ستونی یا بولارد نام دارد .انواع دیگری از راهبند مثل راهبند زنجیری یا راهبند صفحه ای و … نیز وجود دارند که هر کدام استفاده خاص خود را دارا می باشد.اکثرراهبندها به گونه ای طراحی شده اند که با کلیه دستگاه های کارت خوان، دوربین پلاک خوان، ریموت کنترل و دیگر سیستم های کنترل تردد همخوانی دارند و امکان نصب این دستگاه ها بر روی آن ها فراهم شده است.
راهبند اتوماتیک بازویی که یکی از متداول ترین و پرمصرف ترین راهبند ها می باشد از طراحی ساده و کارکرد روان ونیز قیمتی مناسب برخورداراست . بهنگام انتخاب و خرید راهبند اتوماتیک چند نكته حائز اهمیت است :
مهم ترین عامل در انتخاب یک راهبند بازویی اتوماتیک امکان بازوبسته شدن نامحدود آن و شرکت سازنده آن است. اغلب شرکت های سازنده راهبند اتوماتیک برندهای اروپایی مانند فک FAAC، بی اف تی BFT و … هستند ولی در چند سال اخیر برندهای ایرانی و چینی خوبی نیز به بازار عرضه شده اند.
عامل دیگردرمورد کیفیت راهبند اتوماتیک کیفیت ساخت بالا و سازگاری آن با شرایط اقلیمی محل مورد استفاده است . زیرا عدم انتخاب راهبند اتوماتیک با کیفیت سبب میشود تا به مرور زمان اجزا و قطعات دستگاه فرسوده شده و طول عمر آن کم شود.
عرض فضایی که میخواهید راهبند آن را مسدود کند، میزان رفت و آمد درآن فضا ومیزان اهمیت بودن آن مکان نکات دیگری هستند که در انتخاب راهبند اتوماتیک مناسب باید در نظر داشت .
نکته ای کلی که باید به آن توجه داشت اینست که نصب راهبندهای میله ای تنها جنبه بازدارندگی و هشدار برای راننده وسایل نقلیه دارد و این راهبندها مقاومت چندانی در برابر ضربه و برخورد خودرو از خود نشان نمی دهند و در صورتی که هدف از نصب راهبند جلوگیری از عبور خودرو باشد باید از انواع دیگری از راهبند همچون راهبند ستونی که مقاومت بالاتری در برابربرخورد دارند استفاده گردد .
همانطور که در بالا گفته شد راهبندهای ستونی مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند .مدل های معمولی ای راهبند قادر به متوقف کردن خودرو سواری با سرعت ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر در ساعت می باشند .نوع تقویت شده این راهبند نیز وجود دارد که به عنوان راهبند ستونی ضد تروریست معروف است ومی توانند خودروهای سنگین با وزن ۶ تا ۷ تن با سرعت ۶۰ تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت را متوقف نمایند . با توجه به قابلیت راهبندهای ستونی در متوقف نمودن خودروها، عموما در محل های با ضریب امنیت بالا، همچون سفارتخانه ها، مراکز نظامی و مراکز مهم دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند.
ساختار این نوع از راهبند شامل یک استوانه فلزی بوده که درون زمین قرارو داخل یک فونداسیون بتونی محکم قرار می گیرد به کمک سیستم محرک مکانیکی و یا هیدرولیک به سمت بالا و پایین حرکت می کند.در هنگام بستن مسیر تردد، ستون به صورت یک مانع در مقابل خودروها قرار خواهد میگیرد .
راهبندهای ستونی با سیستم محرک مکانیکی دارای استهلاک بالا و میزان تردد پایین بوده و به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار میگیرند.امروزه راهبندهای بولارد با سیستم محرک هیدرولیک جایگزین آنها شده اند که میزان تردد بالاتری را فراهم می کنند و هزینه تعمیر و نگهداری پایین تری نسبت به مدلهای مکانیکی دارند.
همانطور که از نام این مدل پیداست راهبند خودرو دارای یک صفحه فولادی ضخیم بوده که همانند راهبند بولارد درون یک فونداسیون مخصوص به خود در داخل زمین کار گذاشته می شوند.دراین مدل توسط یک سیستم محرک هیدرولیک و یا الکترومکانیک صفحه به سمت بالا حرکت داده شده و کل مسیرعبوررا می بندد و ازعبور وسایل نقلیه قرار جلوگیری میکند .این نوع از راهبندها بسیار مستحکم بوده و می توان از آنها در ورودی مراکز حساس نظامی و سیاسی به منظور جلوگیری از وقوع عملیات خرابکارانه و تروریستی استفاده نمود.
این مطلب راهبند اتوماتیک برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>این مطلب موتور ساید کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>سیستم عملکرد این موتورها به این گونه است که نیروی ایجاد شده توسط موتورکرکره برقی ساید بوسیله زنجیربه لوله (درام) منتقل می شود و با چرخش درام تیغه های کرکره بسمت بالا و یا پایین حرکت میکنند.
نحوه ی نصب و قرار گیری این موتورها در کنار کرکره برقی سبب شده تا در صورت خرابی ویا سرویس نیاز نباشد که کل کرکره برقی باز شود و از بیرون قابلیت تعمیرویا تعویض را دارا می باشد.
موتورهای کرکره برقی ساید براساس قدرت لیفت و وزنی که میتوانند تحمل کنند تقسیم بندی میشوند . جهت نصب بر روی انواع کرکره برقی ازجمله کرکره برقی مغازه ، کرکره برقی سوله و کرکره برقی پارکینگ ازموتورهای ساید کرکره برقی با قدرت 150کیلوگرم تا 1000 کیلوگرم استفاده می شود.و برای مکانهایی با تردد بسیار بالا ودهنه های بسیار بزرگ موتورهای ساید صنعتی با قدرت بیشتر توصیه می شود. البته بهتر است حداکثر وزن قابل اعتماد برای این موتورها را یک سوم ازمیزان ذکر شده برروی آنها کمتر در نظر بگیرید تا از مشکلات احتمالی آینده اجتناب شود.
موتور های کرکره برقی ساید در بازاردردو نوع با ولتاژ های 24 و 220 ولت موجود می باشند. که مدل 24 ولت آن دارای باطری بک آپ یا منبع تغذیه بی وقفه (UPS) برای استفاده در شرایط قطعی برق است. بک آپ در واقع یک باطری قابل شارژ است. که به شما کمک می کند تا در زمانی که برق به هر دلیلی قطع می باشد برای بالا و پایین بردن کرکره برقی از ولتاژ ذخیره شده در باطری استفاده نماید.
هر دو مدل AC و DC موتورهای ساید کرکره برقی مجهز به سیستم دستی بوده که در هنگام قطع برق برای بالا و پایین آوردن مورد استفاده قرار می گیرد .این سیستم در صورت نبود برق برای بالا بردن کرکره برقی به صورت یک جرثقیل که زنجیری است کار می کند و برای پایین آوردن هم از روش خلاص کن دستی که هیچ آسیبی به کرکره برقی وارد نمی کند استفاده می شود. همچنین این موتورها دارای سیستم پاراشوت جهت جلوگیری از سقوط کرکره در صورت نقص فنی میباشند تا از بروز صدمات احتمالی جلوگیری نمایند.
موتورهای ساید کرکره برقی بصورت پکیج کامل و اغلب در دو بسته بندی ارائه می شوند .که یکی شامل موتور ، برد رسیور و ریموت کنترل بوده و دیگری شامل صفحه پلیت، اندکپت یاتاقان.
این مطلب موتور ساید کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>این مطلب موتور توبلار کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>عملکرد این دسته ازموتورها بدین صورت است که موتوراز یک طرف وارد لوله یا درام می شود و در طرف دیگر یک بلبرینگ نصب می شود که وظیفه حفظ تعادل لوله و همچنین هرز گرد چرخیدن لوله را به عهده دارد. موتور واندکپ بلبرینگ توسط 4 پیچ به صفحه پلیت متصل میشوند و با بکارافتادن موتورکل درام شروع به حرکت میکند و تیغه های نصب شده به درام را بحرکت درمی آورد.
موتورهای توبلار فوق العاده بی صدا بوده و در توان هایی از 50، 80، 100، 120، 140، 230 و 300 نیوتن موجود می باشند. موتورهای باتوان پایینتراغلب برای کرکره های با وزن کم ویا پنجره ها بکار گرفته شده و برای دربها ی بزرگتر و سنگینتر در صورت نیاز می توان از موتورهایی با توان بالاتر همچون 230 و 300 نیوتن استفاده نمود .نکته قابل اشاره درمورد موتورهای توبلاراینست که تاج و آداپتوردراین دسته ازموتورها متفاوت بوده وبا توجه به شافت یا درام باید موتورمربوطه را انتخاب کرد.موتورهای توبلار با استفاده از یک شافت گرد یا هشت ضلعی (بسته به تاج آداپتوروموتور) به راحتی قابل نصب می باشند. برای مثال موتورهای 230 و 300 نیوتن اغلب دارای تاج وآداپتورسایز 11 گرد و موتور های سبک تا 140 نیوتن دارای تاج و آداپتور 8 گرد یا هشت ضلعی می باشند.
موتورهای توبلار دارای یک آچار خلاص کن می باشند که درزمان قطع برق با استفاده از یک دسته هندل براحتی میتوان آنرا چرخاند و کرکره برقی را باز و بسته نمود.البته مدلهای دارایups نیز در بازار موجود هستند. که در صورت لزوم تا 30 مرتبه در زمان قطع برق میتواند حرکت کرکره را تضمین کند.
این مطلب موتور توبلار کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>این مطلب کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>استفاده ازموتورهای الکترومکانیک دردرب اتوماتیک کرکره ای باعث ورود تکنولوژی وپیشرفت روزافزون آن شده و سبب شده تا درب اتوماتیک کرکره ای تبدیل به یک صنعت شود تا جایی که امروزه درب اتوماتیک کرکره ای به یکی ازملزومات مهم درساختمان سازی بدل گشته است .
قسمت های تشکیل دهنده کرکره های برقی اتوماتیک عبارتند از :
نصب کرکره های برقی اتوماتیک بسیارآسان است ولی باید با دقت زیاد انجام شود تا ازعملکرد صحیح و بیصدا کل مجموعه اطمینان حاصل شود. نصب بدون ظرافت و استفاده ازقطعات بی کیفیت سبب خرابی وکاهش طول عمر کرکره برقی می شود .
این مطلب کرکره برقی برای اولین بار در سایت فروشگاه برقین منتشر شده است.
]]>